ACIBADEM - Tani me zyre në lokacion të ri! - Acıbadem Healthcare Services (AL)
ACIBADEM – Tani me zyre në lokacion të ri!

ACIBADEM – Tani me zyre në lokacion të ri!

Të ftuar në ORA 7 në Klan Kosova ishin znj. Leyla Ataoglu (Zëvendës Drejtoresh për Ballkan dhe Adriatik) dhe znj. Majlinda Nushi (Menaxhere Regjionale) nga ACIBADEM, për të diskutuar rreth të rejave në ACIBADEM dhe kushteve qe ky institucion ofron për pacientët nga Kosova.

TRAJTIMI

TEKNOLOGJIA

ACIBADEM

×
Kërko