Katër shenjat e rëndësishme të limfomës - Acıbadem Healthcare Services (AL)
Katër shenjat e rëndësishme të limfomës

Katër shenjat e rëndësishme të limfomës

Shumë njerëz shkojnë te mjeku duke menduar se ënjtja në qafën e tyre gjatë një infeksioni në vesh, hundë apo fyt është limfomë, por nuk është kështu. Simptomat më të rëndësishme të limfomës, tumori malinj i gjëndrave limfatike, janë:

1. Ënjtje në gjëndrat limfatike që nuk zhduket dhe vazhdon të rritet;

2. Humbje peshe e pavullnetshme dhe e shpejtë;

3. Djersitje natën;

4. Temperaturë e lartë.

TRAJTIMI

TEKNOLOGJIA

ACIBADEM

×
Kërko