Metodat e reja të trajtimit në kancerin e gjirit - Acıbadem Healthcare Services (AL)
Metodat e reja të trajtimit në kancerin e gjirit

Metodat e reja të trajtimit në kancerin e gjirit

Shumë më superior ndaj mamografisë!

Diagnostikimi dhe trajtimi i kancerit të gjirit në fazën më të hershme është shumë më e lehtë.  Studime të reja kanë treguar se kapaciteti i tomosintezës për zbulimin e kancerit është 40% më e lartë se ajo e mamografisë. Tomosinteza gjithashtu zvogëlon mundësinë e diagnozës së gabuar dhe biopsisë së panevojshme, sepse presioni i aplikuar në gji është më i vogël se ai i mamografisë konvencionale. Një metodë tjetër që e bën më të lehtë diagnozën është ultratingulli katër-dimensional. Meqenëse kjo pajisje mund të prodhojë një numër të madh imazhesh nga gjoksi në një kohë të shkurtër, asnjë hapësirë e gjoksit nuk mungon dhe gabimet e operatorit eliminohen. Ekzaminimi MRI është shumë i suksesshëm në diagnostikimin e hershëm, veçanërisht në gratë me një rrezik të lartë kanceri. Përveç diagnozës së hershme të kancerit, gjithashtu sigurohet që gjoksi të mbrohet gjatë operacionit me anë të biopsieve të asistuara në MRI. Zhvillimet nuk kufizohen vetëm me diagnozën. Metodat e reja biopsisë të gjilpërave bëjnë të mundur që pjesa e dyshimtë të hiqet tërësisht. Si rezultat, është gjithashtu e mundur që tumoret beninje të hiqen plotësisht pa nevojën për kirurgji.

TRAJTIMI

TEKNOLOGJIA

ACIBADEM

×
Kërko