Metodat kirurgjikale të trajtimit të tumoreve të mëlcisë dhe të tumoreve të kokës në Acibadem - Acıbadem Healthcare Services (AL)
Metodat kirurgjikale të trajtimit të tumoreve të mëlcisë dhe të tumoreve të kokës në Acibadem

Metodat kirurgjikale të trajtimit të tumoreve të mëlcisë dhe të tumoreve të kokës në Acibadem

Acibadem ju vjen më pranë  pacientëve Shqiptarë në TV KLAN me dy intervista të detajuara dhe përgjigje të trajtimeve specifike nga mjeket më të mire dhe me eksperiencë të Spitaleve Acibadem në Turqi.

Trajtimet e heparit dhe tumoret e Melcise nga Prof.Asc. Dr.Murat Gonenc, dhe  trajtimet e tumoreve të trurit nga  Neurokirurgu Prof.Asc.Dr. Halil Ibrahim Sun .

TRAJTIMI

TEKNOLOGJIA

ACIBADEM

×
Kërko