Futbollisti I njohur Brazilian, Neymar viziton Qendrën Sportive Mjeksore Acibadem - Acıbadem Healthcare Services (AL)
Futbollisti I njohur Brazilian, Neymar viziton Qendrën Sportive Mjeksore Acibadem

Futbollisti I njohur Brazilian, Neymar viziton Qendrën Sportive Mjeksore Acibadem

Futbollisti i  famshëm Neymar da Silva Santos Junior lojtar i futbollit Brazilian , i cili është aktualisht me ekipin e Spanjës Barcelona,  vizitoi Qendrën Sportive Mjeksore Acibadem  Fulya më 12 Janar 2015.  Neymar, i cili është në Turqi për të marrë pjesë në një turne në të cilin Acibadem është sponsori  I kujdesit shëndetësore, programoi axhendën e tij te zënë për vizituar Qendren Sportive Mjeksore Acibadem  Fulya, te miratuat nga FIFA si qendra e Ekselencës Sportive.

Duke qenë e para dhe e vetmja Qendrer Sportive Mjeksore e akredituar nga FIFA në Turqi,  Neymar ka marrë informacione nga Specialisti Prof. Dr. Ömer Taser  mjek Ortoped dhe Traumatolog  dhe nga  Specialisti i Fizioterapisë Assoc. Prof. Dr. Tolga Aydoğ , ku u shpreh që mbeti shumë I impresionuar me qendrën mjeksore.

Ndalimit në për të vizituar Grupin Shëndetësor Acibadem nuk I mungoi dhe takimi me  Drejtuesin e Bordit  Z. Mehmet Ali Aydinlar, Neymar shprehu mirënjohjen e tij për ofrimin e Qendrës Sportive Mjekësore dedikuar  Atletëve dhe I dhuroi një bluzë uniformë të Kombëtares së Brazilit  me numër 10.

TRAJTIMI

TEKNOLOGJIA

ACIBADEM

×
Kërko