"Për stafin punues në spitalin ACIBADEM" - Acıbadem Healthcare Services (AL)
“Për stafin punues në spitalin ACIBADEM”

“Për stafin punues në spitalin ACIBADEM”

Për stafin punues në spitalin ACIBADEM

 

IMG-20150218-WA0003

Trajtimi në këtë spital prej dites së parë që jem shtri ka qene shumë I mirë dhe jam trajtu ne mënyrën ma të mirë të mundshme që mundet me ekzistu.

Ky trajtim ka fillu nga Prof. Dr. Sami Karti që ka kry punen e tij me shumë përgjegjësi dhe ndërgjegjje të lartë dhe për çdo lavratë.

Pra e falemnderojmë shumë doktorin për mirpritjen dhe kontrollat që I bënte çdo ditë me sjelljet e tija të mira na ka shty përpara, më ka dhënë forcë, kurajo dhe vullnet të mirë që dikojnë shumë pozitivisht tek pacienti. Falë punës dhe përkujtesit të tij unë sot e ndiej vehten shumë mirë me shëndet, po ashtu cdo gjë ka shku si është më së miri.

Falenderim I posaçëm I kalon edhe përkthyeses: Sunduz Karataş i puntores në këtë spital. Këtë e kem pas përkrahëse dhe na ka mbeshtet sa her qe kem pas nevojë ajo ka qenë pran nesh. Pra ka kry punën me përkushtim të lartë dhe pa përtes.

Po ashtu falenderoj shumë për punën me shumë dinjitet dhe me shumë kujtes të posaçëm e pa asnjë vrejtje të infermierev duke filluar nga: Memet Varol
Infermierin:  Şihasi Koya
Infermierin: Ömer Youuz
Infermieren: Hilal Büyükalbayrak
Infermieren: Ayşun Berrin Gökçeboş
Infermieren: Burcu Aydogan
Infermieren: Eda Kocatapaboz
Që të gjithë kanë qenë të mrekullueshëm vetëm iu uroj shëndet dhe suksese në punë.

Falenderimi I takon edhe punetorëve teknik të këtij spitali: Aişe, Ajnu Sulejman dhe Name që të gjithe kanë qenë në gjendje gadishmërie dhe kanë kry shërbimet e tyre ndaj nesh me nivel të duhur.

Pra po ndahemi shumë të kenaqur me të gjithe stafin punues të këtij spitali.
Pacientja: Hatixhe Rashiti
Përcjellesi: Nexhmedin Rashiti

screenshot.7

TRAJTIMI

TEKNOLOGJIA

ACIBADEM

×
Kërko