TRANSPLANTI I VESHKËS, NJË MUNDËSI PËR TË RIFILLUAR JETËN… - Acıbadem Healthcare Services (AL)
TRANSPLANTI I VESHKËS, NJË MUNDËSI PËR TË RIFILLUAR JETËN…

TRANSPLANTI I VESHKËS, NJË MUNDËSI PËR TË RIFILLUAR JETËN…

Vehbi Geci është  një ndër pacientët të cilët kanë kryer Transplant të Veshkës në Spitalin Acibadem International. Përkushtimi maksimal i mjekes Prof. Dr. Ülkem Çakır dhe mjekut Prof. Dr. Ibrahim Berber gjithashtu  aplikimi i teknologjisë së avancuar mjekësore bënë që pacienti ti kthehet jetës normale dy javë pas kryerjes së transplantit. Dhuruesja e veshkës e cila është motra e pacientit dhe familjarët e tyre shprehin falenderimet për Spitalin Acibadem i cili j’u ofron pacientëve staf te specializuar mjekësor, teknologji të avancuar dhe mikpritje ekskluzive.

TRAJTIMI

TEKNOLOGJIA

ACIBADEM

×
Kërko