Transplanti i Veshkes Shpeton Jete - Acıbadem Healthcare Services (AL)
Transplanti i Veshkes Shpeton Jete

Transplanti i Veshkes Shpeton Jete

Pacienti me emer Basri Hoxha, per arsye te pamundesise per kryerjen e transplantit te veshkes ne Kosove ka aplikuar ne Spitalin Acibadem. Puna e shkelqyer e doktorave Prof. Dr. Ülkem Çakır dhe Prof. Dr. Ibrahim Berber bashke me teknologjine me te fundit kane bere qe pacienti ne nje periudhe prej 2 javesh te kthehet ne jeten e tij normale. Donatori i veshkes, i cili eshte vellai i pacientit, Muhamed Hoxha ndihet gjithashtu i lumtur qe zgjodhen Spitalin Acibadem per kryerjen e transplantit. Spitali Acibadem i ofron pacientave doktore me pervoje, teknologjine e fundit dhe kushte shume te pershtatshme per trajtim te semundjeve.

TRAJTIMI

TEKNOLOGJIA

ACIBADEM

×
Kërko