Zemra, nje nga operacionet me te rrezikshme - Acıbadem Healthcare Services (AL)
Zemra, nje nga operacionet me te rrezikshme

Zemra, nje nga operacionet me te rrezikshme

Pacienti i quajtur Adriatik Kovaci, per shakak te problemeve me zemren, ka ardhur per kurim ne Grupin e Spitaleve Acibadem. Qellimi i shtrimit te pacientit ishte per operacionin e Ndrimit te Valves se Zemres dhe ky eshte vertet nje operacion i rrezikshem dhe kerkon shume kujdes. Per me teper pacienti vuante edhe nga hemoroidet, te cilat ndikojne direkt me zemren dhe shkaktojne infeksjon ne valven e vendosur ne aorte. Doktori yne i zemres i quajtur Prof. Dr. Cem Alhan ka realizuar me sukses nderrimin e kapakut te aortes se zemres dhe doktori tjeter i kirurgjise se pergjithshme Prof. Dr. Tayfun Karahasanoglu ka realizuar me sukses operacionin e hemoroideve. Me operacionin e dyte pacienti i jep fund problemeve qe mund te dalin me vone ne lidhje me valven e vendosur ne aorte. Ne fund te operacioneve pacienti ka mbetur shume i kenaqur dhe letren e falenderimit mund ta gjeni me poshte.

TRAJTIMI

TEKNOLOGJIA

ACIBADEM

×
Kërko