Udhëzues për pacientët ndërkombëtar - ACIBADEM

ACIBADEM Health Point

Si anëtar i Kartës Health Point, ju do të keni akses në shërbimet si më poshtë;

  • Zbritje të ndryshme për procedurat dentare në të gjithë Spitalet Acıbadem
  • Ulje të ndryshme në të gjitha pikat Acıbadem Café APlus
  • Opinion i Dytë Mjekësor nga Mjekët e Acıbadem
  • Pika e mirëseardhjes pranë pikave Health Point në të gjitha aeroportet gjatë vizitës tuaj në Stamboll
  • Transportime VIP nga dhe drejt Spitaleve Acıbadem në Stamboll
  • Ekzaminimi i parë i dhëmbëve dhe x-ray panoramike është falas për mbajtësit e Kartës Acıbadem Health Point

Për aplikime për Kartën e Shëndetit Health Point:  healthpointcrm@acibadem.com

TRAJTIMI

TEKNOLOGJIA

ACIBADEM

×
Kërko