Angiografia Dixhitale Substruksioni (DSA) - ACIBADEM
ANGIOGRAFIA ME STRUKTURË DIGJITALE (DSA)

ANGIOGRAFIA ME STRUKTURË DIGJITALE (DSA)

DSA mundëson ekzaminimin imazherik të të gjitha venave në trupin tonë me teknikën e saj të veçantë të imazherisë. Me metodën speciale Vazo CT, ajo përmban pajisjen që mund të sigurojë imazhe të venave më të holla me injektimin e një sasie të vogël të një substance kontrasti në vena (pa hyrë nëpër arterie). Kështu, rreziku që mund të vije nga substanca e kontrastit minimizohet.

DSA përdoret si për diagnostikim ashtu edhe për trajtim. Ngushtimi, aneurizmi (zgjerimi i venave në formë tullumbaceje), keq formimet – fistulat (venat dhe arteriet e sëmura) në tru, bark, lëkurë, krahë dhe këmbë dhe në të gjithë trupin, trajtohen duke hyrë përmes një kateteri që nuk kërkon operacion. Në disa pacientë, para një operacioni studiohen venat e tepërta, për të ulur çdo rrezik që lidhet me gjakderdhjen gjatë operacionit.

TRAJTIMI

TEKNOLOGJIA

ACIBADEM

×
Kërko