Force CT - ACIBADEM
Force CT

Force CT

Metodë e tomografisë së kompjuterizuar

FORCE CT, me përdorimin e rrezatimit me dozë të ulët dhe substancave me kontrast të ulët, është një ekzaminim i shpejtë dhe miqësor ndaj veshkave. Aftësia për të ngrirë lëvizjen dhe imazhet 4D thjeshtojnë diagnozën, në mënyrë që të këtë një efekt pozitiv në procesin e trajtimit.

Veçanërisht lezionet e vogla dhe të fshehura në mushkëri dhe në zorrën e trashë zbulohen me rezolucion të lartë dhe shpejtësi. Në këtë mënyrë diagnostikimi i hershëm i shumë sëmundjeve bëhet më i lehtë.

Gjatë tomografisë së kompjuterizuar, nëse pacienti lëviz mund të mjegullohet cilësia e figurës. FORCE CT zvogëlon rrezikun e imazheve të paqarta ose imazheve të padëshiruara kur ekzaminohen pacientë të shëndoshë, të moshuar ose të pavetëdijshëm. Ekzaminimi imazherik i qartë thjeshton diagnozën. Për shkak të substancës së reduktuar të kontrastit të përdorur, mund të mos ketë nevojë për parapërgatitje ose para-mjekim për tomografi, si dhe për kujdes ose ndërhyrje pas procedurës. Kjo ndihmon në mbrojtjen e veshkave.

TRAJTIMI

TEKNOLOGJIA

ACIBADEM

×
Kërko