Truebeam - ACIBADEM
Truebeam STx

Truebeam STx

TRUEBEAM STX për trajtimin e tumoreve

Rezultate më efektive në një periudhë më të shkurtër me rrezatim me dozë të lartë!

Truebeam STx, i cili përfshin teknika të avancuara të radioterapisë të përdorura në trajtimin e kancerit, të tilla si IMRT, IGRT, Gated RT, RapidArc, SRS dhe SBRT, ofron shpërndarje të shpejtë, të saktë dhe precize të rrezatimit në tumoret e vogla.

Truebeam STx mund të përdoret për trajtimin e të gjithë tumoreve që kërkojnë radioterapi. Pajisja preferohet veçanërisht për trajtimin e tumoreve të vogla të kokës dhe trupit, dhe të tumoreve që paraqesin një rrezik specifik të ngjitjes në organe specifike. Ndërsa shpërndarja e rrezatimit është e përqendruar tek objekti, indet e shëndetshme preken minimalisht. Sistemi i shpejtë i shpërndarjes së rrezatimit shkurton kohëzgjatjen e radioterapisë, dhe cilësia e lartë e imazhit lejon pozicionim më të mirë dhe shpërndarje precize të rrezatimit.

Truebeam STx mund të përdoret me lehtësi në trajtimin me radioterapi të tumoreve në organet që kërkojnë monitorim të frymëmarrjes, siç janë mushkëritë, mëlçia dhe gjinjtë. Ndërsa pajisja lejon shpërndarjen e rrezatimit gjatë monitorimit të frymëmarrjes, ajo mundëson shpërndarjen e një doze të lartë rrezatimi direkt në zonën ku ndodhet tumori.

TRAJTIMI

TEKNOLOGJIA

ACIBADEM

×
Kërko