Kirurgjia estetike dhe plastike - ACIBADEM
Kirurgjia plastike

Kirurgjia plastike

Trajtimet e kirurgjisë kozmetike dhe plastike kërkojnë vendimmarrje nga një ekip i trajnuar. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë në vendimet tuaja për kirurgji dhe për alternativat e ndryshme në dispozicionin tuaj dhe të përshtatshme për ju. Ne jemi të përkushtuar për të siguruar kënaqësinë tuaj ndaj rezultateve, duke ju siguruar përmirësimin në vetëvlerësimin, besimin shoqëror dhe cilësinë e jetës.

Departamentet e Kirurgjisë Estetike, Plastike dhe Rindërtuese pranë ACIBADEM janë të pajisura me teknologjinë më të fundit mjekësore dhe janë të dedikuara për përsosmëri klinike, rehati dhe siguri të pacientit. Mjekët tanë janë ndër më të kualifikuarit në fushat e tyre dhe të parët që adoptojnë teknikat më të përparuara, të bazuara në prova dhe më të sigurta në vend.

Në Departamentet e Urgjencave pranë ACIBADEM ofrohet shërbimi 24-orësh, ku ekipe nga specialitete të shumta trajtojnë prerjet, djegiet, frakturat e fytyrës, amputimet e duarve dhe gishtërinjve, zhvendosjen e nofullës, tendinit, nervit dhe dëmtimet vaskulare.

Disa nga procedurat kozmetike që kryhen më shpesh në spitalet tona përfshijnë:

 • Zmadhim të gjoksit
 • Ngritje të gjoksit (Mastopexy)
 • Zvogëlim të gjoksit
 • Kirurgji të hundës (rinoplastikë)
 • Kirurgjia të qepallave (Blepharoplasty)
 • Lifting endoskopik të vetullave
 • Korrigjim të veshit (Otoplastika)
 • Lifting të fytyrës
 • Konturim të trupit
 • Abdominoplasti
 • Liposuction
 • Trajtimi të venave merimangë (Skleroplastika)
 • Ri-shtrirje të lëkurës
 • Aplikime me lazer

Kirurgjia Estetike

Kirurgjia e zonës së fytyrës përfshin:

 • Lifting të fytyrës
 • Lifting të pjesës së sipërme të fytyrës
 • Lifting të damarëve
 • Lifting të vetullave
 • Kirurgji të qepallave
 • Ristrukturim të hundës
 • Zgjerimi ose zvogëlimi të mjekrës
 • Korrigjimi të deformimeve të dukshme të veshëve ose i keq-formimeve të veshit
 • Lifting të qafës
 • Injeksion të indit dhjamor nga zonat e trupit në fytyrë
 • Rishtrirje të lëkurës duke përdorur Co2 ose Dermabrasion Mekanik
 • Trajtimi të puçrrave dhe plagëve të tjera

Procedurat e gjoksit përfshijnë:

 • Zmadhimi të gjoksit,
 • Zvogëlimi dhe ngritje të gjoksit,
 • Zvogëlimi të barkut (abdominoplastikë),
 • Zvogëlimi të gjoksit te meshkujt (gjinekomasti),
 • Lifting të krahëve dhe të kofshëve,
 • Heqje të dhjamit dhe lëkurës së tepërt nga barku, vithet, mollaqet, shpina, kofshët, gjunjët, krahët dhe mjekra.

ACIBADEM gjithashtu mundëson heqjen e tatuazheve dhe injeksionet dhe mbushje (lipofilling).

Kirurgjia Rindërtuese

 • Rindërtimi i gjirit pas mastektomisë
 • Çarjet në buzë dhe kirurgjia e qiellzës
 • Rindërtim i kokës dhe qafës pas kancerit
 • Riparimi i frakturave, indeve të buta, tendinit dhe dëmtimeve nervore pas dëmtimeve traumatike
 • Trajtimi i plagëve kronike, plagëve nga presioni dhe djegieve
 • Korrigjim i shenjave
 • Heqje kirurgjikale e lezioneve beninje e malinje të lëkurës, çarjeve dhe shenjave
 • Riparimi kirurgjikal i defekteve dhe deformimeve të lindjes
 • Rindërtimi i organeve gjenitale të jashtme

Lajme dhe Artikuj të Fundit

NJË EPOKE E RE NË TRAJTIMIN KUNDRA-PLAKJES: QELIZAT STAMINALE
NJË EPOKE E RE NË TRAJTIMIN KUNDRA-PLAKJES: QELIZAT STAMINALE

Kohët e fundit, terapitë me anë të qelizave staminale kanë fituar popullaritet tek gjithnjë e më shumë njerëz në të gjithë botën. Qeliza staminale është globalisht “drita e syve” për shkencëtarët dhe tashmë ajo përdoret për të trajtuar shumë sëmundje. Këto qeliza të mrekullueshme luajnë një rol aktiv në të gjitha fushat e trajtimit, duke […] Lexo më shumë
Trajtimi i mikrotia-s ne Spitalin Acibadem
Trajtimi i mikrotia-s ne Spitalin Acibadem

Veshët tanë janë portat e trupave tanë që hapen për tingujt e jetës. Për më tepër, rëndësia e tyre estetike është po aq e rëndësishme sa edhe rëndësia e tyre shëndetësore. Mungesa e saj mund të çojë në mungesë të vetëbesimit dhe rritje graduale të problemeve fizike dhe psikologjike. Mikrotia është një anomali kongjenitale, e […] Lexo më shumë
PROBLEMI I BUZES DHE QIELLZES ESHTE I MENAXHUESHEM!
PROBLEMI I BUZES DHE QIELLZES ESHTE I MENAXHUESHEM!

Krahasimi midis njerëzve i lëndon fëmijët!  Shprehjet e tilla si ‘buzë lepuri’ ose ‘gojë ujku’ në të vërtetë mendohet të jenë të pafajshme madje edhe të lezetshme ndërsa flasim për problemin e buzës dhe qiellzës së çarë.  Megjithatë krahasime të tilla shkaktojnë një plagë të thellë në zemër veçanërisht në fëmijëri! Prof. Hakan Ağır, një […] Lexo më shumë

TRAJTIMI

TEKNOLOGJIA

ACIBADEM

×
Kërko