KREU - Acıbadem Healthcare Services (AL)

Merrni një vlerësim të dytë falas

Merrni një vlerësim të dytë falas

PSE ACIBADEM

Acıbadem International është qendër me një ndalesë për pacientët ndërkombëtar, që ofron turizëm mjekësor dhe turizëm të kujdesit shëndetësor për pacientë nga e gjithë bota. Acıbadem gjithmonë përpiqet për të arritur përsosmërinë dhe synon ta bëjë turizmin mjekësor të përshtatshëm dhe të besueshëm për mijëra pacientë nga e gjithë bota që vizitojnë Turqinë çdo vit.

Nga momenti kur pacientët mbërrijnë në Aeroportet e Stambollit derisa të kthehen në vendlindje, ekipi i Acbadem është pranë tyre. Shembulli kryesor është salloni i Acıbadem Health Point në aeroport. Ai siguron internet falas dhe ambiente ku pacientët ndërkombtarë mund të presin derisa të shoqërohen në spitalin ose hotelin e tyre. Gjithashtu, pacientët e Acıbadem kanë të drejtën për një përkthyes personal, dhe mund të përfitojnë ulje të ndryshme në shërbime dhe trajtime të tjera mbështetëse për pacientët gjatë gjithë udhtimit të tyre në Turqi.

Ekosistemi i kujdesit shndetsor pr sigurin dhe komoditetin e pacientve

Sigurimi i shrbimeve t shklqyera n qendrat e ekselencs

Qendr trheqse n turizmin shndetsor.

SHËRBIMET

Trajtimi i kancerit (Onkologjia)

Kanceri është një pikëllim shkatërrues, shpeshtësia e të cilit po rritet gradualisht në të gjithë botën. Edhe pse ndryshon sipas llojit të kancerit dhe kohës kur ndodh, kanceri mund të shërohet nëse ndërhyn siç duhet në kohën e duhur.

Kardiologjia dhe Procedurat Kardiake

Numri në rritje i sëmundjeve kardiovaskulare është ndër shkaqet kryesore të vdekjes dhe diagnostikimi dhe trajtimi i tyre duhet të kryhet nga mjekë me përvojë në spitalet e pajisura plotësisht me teknologji të përparuar mjekësore.

Transplantimi i Veshkave

Transplantimi i veshkës është alternativa më e mirë e trajtimit për dështimin e veshkave. Grupi për Kujdesin Shëndetësor ACIBADEM është një destinacion kryesor për kirurgjinë e transplantimit të veshkës në Turqi.

Neurologji & Neurokirurgji

Njësia e Neurologjisë dhe Neurokirurgjisë pranë Acıbadem ofron shërbime me cilësi të lartë me teknologji mjekësore moderne dhe neurologë dhe neurokirurgë me përvojë për të rriturit dhe fëmijët. Ekipi ynë i neurologëve dhe neurokirurgëve ka kryer operacionet më të rralla dhe më komplekse për 40 vjet.

Qendra e Bukurisë

Qendra e Bukurisë ACIBADEM është e pajisur me teknologjinë më të fundit mjekësore dhe i dedikohet përsosmërisë klinike, komoditetit dhe sigurisë së pacientit. Qendra jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh që nga Transplantimi i Flokëve deri te Kirurgjitë Plastike dhe Procedurat Dentare

Kirurgjia e kraharorit (torakale)

Njësia e Kirurgjisë së Kraharorit (Torakale) pranë Acıbadem ofron shërbime të gjera për pacientët nga e gjithë bota. Ekipi ynë ka shumë përvojë në kryerjen e operacioneve të kancerit të mushkërive me kirurgji toraskopike të asistuar me video (VATS) me teknikën e sipërme endoskopike.

Kontrolli periodik mjekësor (Check-Up)

Ju mund të mendoni se është e panevojshme të shkoni në spital, të vizitoni mjekun ose të kryeni ekzaminime kur ndiheni mirë. Sidoqoftë, ekzistojnë një sërë rreziqesh shëndetësore me të cilat përballen të gjithë.

Qendrat e shtyllës kurrizore

Në qendrat e shtyllës kurrizore, metodat e trajtimit që janë përcaktuar zbatohen dhe kontrollohen përmes mjeteve klinike bazuar në prova dhe kanë si prioritet sigurinë e pacientit. Siguria e pacientit është gjithmonë me përparësi

24 spitale
3,336 shtretër
5,000,000 pacientë / vit mesatarisht
22,500 profesionistë të shëndetit
5 shtete

SPITALET DHE KLINIKAT AMBULATORE TE ACIBADEM

Në Grupin për Kujdesin Shëndetësor Acıbadem, dëshira jonë për të ofruar kujdes shëndetësor të klasit botëror për pacientët tanë na bëri të fillojmë shumë iniciativa në Turqi dhe jashtë saj. Që nga viti 2011, qëllimi ynë për të zgjeruar gjurmën tonë jashtë shtetit ka çuar në spitalet Acıbadem në Turqi, Maqedoninë e Veriut, Bullgari, Serbi dhe Holandë.

Të gjithë spitalet brenda grupit plotsojnë standardet globale dhe gjithashtu dallohen për qendrat e ekselencs. Qendrat e Kancerit (qendra kirurgjikale, radioterapia, kimioterapia), Qendrat e Kujdesit për Zemrën (kardiologjia për fmijë e për të rritur dhe kardiokirurgjia), Qendrat e Fekondimit In Vitro, Qendrat e Transplantimit të Organeve (mëlcisë, veshkave, palcës së kockave), Qendrat e Shtyllës Kurrizore, Qendra e Mjeksisë Sportive e akredituar nga FIFA dhe Qendrat e Kirurgjis Robotike janë të gjitha ndër qendrat e akredituara dhe të kualifikuara në shkallë kombtare dhe ndërkombëtare në sajë të pajisjeve të tyre të përparuara dhe ekspertëve me përvojë të konsiderueshme në fushat e tyre.

QENDRA PER PACIENTET NDERKOMBETARE

Qendra për Pacientët Ndërkombëtarë pranë Grupit për Kujdesin Shëndetësor Acıbadem ju ofron një gamë të detajuar dhe të plotë të shërbimeve, pavarësisht statusit tuaj si pacient ndërkombëtar apo vizitor. Në spitalet Acıbadem, stafi është i përkushtuar për tju drejtuar gjatë çdo hapi përgjatë udhtimit tuaj mjekësor.

Qendra për Pacientët Ndërkombtar Acıbadem ëshët pika e parë e kontaktit për pacientë nga e gjithë bota. Hapi i par në procesin e dokumentimit të hershëm përfshin marrjen e historisë tuaj mjekësore dhe regjistrimin. Gjatë fazës fillestare të dokumentimit, Qendra për Pacientët Ndërkombtarë Acıbadem inkurajon pacientët të dërgojnë historikun e tyre të plotë mjekësor së bashku me çdo analizë ose ekzaminim imazherik përmes postës elektronike, faksit ose postës, që më pas të rishikohet dhe të përcaktohet nga mjekët. Pasi të shqyrtohen të gjitha dokumentet tuaja mjekësore, Qendra për Pacientët Ndërkombtarë Acıbadem do tju kontaktojë.

Qendra për Shërbimin ndaj Pacientëve ka një ekip punonjësish me prvojë. Qëllimi i tyre është të organizojnë dhe lehtsojnë udhtimin tuaj jashtë vendit duke filluar nga dita e mbërritjes deri në orën e nisjes për në vendin tuaj. Organizmi përfshin çdo detaj të vogël si marrja nga aeroporti, caktimi i një përkthyesi personal dhe dorzimi i kopjeve të raporteve mjekësore. Çdo vendim përshtatet me nevojat tuaja mjekësore dhe preferencën personale.

KOMPANITE NDERKOMBETARE TE SIGURIMIT

Acıbadem është gjithmonë i gatshëm për të shtrirë dorën e partneritetit ndaj kompanive të sigurimeve shëndetësore. Kur vlerson një partneritet të mundshëm të sigurimit, Acıbadem përqëndrohet në portofolin dhe statusin e rimbursimit, sepse mirëqenia e pacientëve ndërkombtare ka një rëndësi të madhe.

Të gjithë pacientët e siguruar mund të përfitojnë nga kompanitë e sigurimeve që kanë një marrveshje me Grupin për Kujdesin Shëndetësor Acıbadem dhe janë të mbuluara nga policat e sigurimeve ndërkombëtare.

T gjith pacientt e siguruar mund t prfitojn nga kompanit e sigurimeve q kan nj marrveshje me Grupin pr Kujdesin Shndetsor Acbadem dhe jan t mbuluara nga policat e sigurimeve ndrkombtare.

GRUPI PER KUJDESIN SHENDETSOR ACIBADEM

Grupi për Kujdesin Shnëdetësor Acıbadem është një emër që njihet ndërkombëtarisht për standarde të shkëlqyera në kujdesin shëndetësor dhe në turizmit mjekësor. Acıbadem filloi në një lagje të vogël në qytetin e Stambollit dhe që nga ajo kohë, ësht bër një grup global i kujdesit shëndetësor. Grupi për Kujdesin Shëndetësor Acıbadem ka 24 spitale dhe 16 klinika ambulatore së bashku me disa qendra të tjera mbështetëse të shërbimeve. Ato janë jo vetëm ofruesi kryesor i kujdesit shëndetësor, por gjithashtu janë edhe qendra e turizmit të kujdesit shëndetësor.

Spitali Acıbadem është një spital ndërkombëtar në Stamboll. Ne gjithashtu kemi spitale dhe qendra Acıbadem në Holandë, Maqedoninë e Veriut, Serbi dhe Bullgari. Këto investime ndërkombëtare dhe partneriteti ynë i përbashkët me IHH Healthcare Group na kanë bërë zinxhirin e dytë më të madh të kujdesit shëndetësor në botë.

Grupi për Kujdesin Shëndetësor Acıbadem është një ndër liderët e ofrimin të kujdesit shëndetësor në Turqi dhe një atraksion për turizmin shëndetësor. Ne gjithmonë përpiqemi për përsosmëri dhe shkojmë përtej standardeve të kërkuara për turizmin mjekësor. Grupi për Kujdesin Shëndetësor ka më shumë se 50 zyra informacioni në mbarë botën që ofrojnë informacion për pacientët e interesuar për të marrë kujdes shëndetësor në Turqi ose jashtë saj.

Grupi për Kujdesin Shëndetësor Acıbadem gjithashtu zotëron Universitetin Acıbadem, ku ata trajnojnë dhe edukojnë mjekët dhe infermierët e ardhshëm. Studentët nga Universiteti Mjekësor Acıbadem marrin trajnim të mëtejshëm klinik në një nga shumë spitalet nën emrin Acıbadem: Spitali Acıbadem.

Acıbadem ka spitale dhe qendra të akredituara globalisht në dispozicion të pacientëve ndërkombtar. Pacientët global mund të trajtohen në qendrat e kancerit të cilat ofrojnë të gjitha shërbimet terapeutike, të tilla si kirurgjia, kimioterapia dhe radioterapia. Përvec qendrave të shklqyera onkologjike, Acıbadem gjithashtu ka disa qendra të kujdesit për zemrën, qendra të transplantimit të organeve dhe qendra të fekondimit In Vitro për pacientët e tij, ndërkombtar apo vendas. Për më tepër, Spitali Acıbadem gjithashtu ka një Qendër të Mjeksisë Sportive të akredituar nga FIFA dhe qendrat e Kirurgjisë Robotike.

Grupi për Kujdesin Shëndetësor Acıbadem ëshët një zgjidhje me një ndaleës për të gjitha nevojat dhe domosdoshmëritë e turizmit mjekësor. Nga momenti kur zbrisni në aeroport deri sa të ktheheni në shtëpi - të sigurtë dhe të shëndetshëm.

TRAJTIMI

TEKNOLOGJIA

ACIBADEM

×
Kërko